Mijn Pagina Naam

Met onze persoonljke aanpak en de inzet van relevante middelen, helpen wij bedrijven bij het incasseren van onbetaalde facturen

WIK Brief

Welkom bij RM Incasso Juristen, uw betrouwbare partner voor incassodiensten met de snelheid en efficiëntie die uw bedrijf verdient. We begrijpen dat het tijdig verzenden van de WIK-brief een cruciale stap is in het incassoproces. Daarom bieden we een speciale service waarbij wij de WIK-brief binnen 24 uur versturen naar uw debiteur, voor een vast bedrag.

Wat is de WIK-brief?

De WIK-brief, voluit de “Wettelijke Incassokosten brief”, is een belangrijke brief die wettelijk verplicht is in het incassotraject. Deze brief is gebaseerd op het Besluit Vergoeding voor Buitengerechtelijke Incassokosten (kortweg Besluit WIK). Het Besluit WIK bepaalt de vergoeding die in rekening mag worden gebracht bij een debiteur voor incassokosten buiten de gerechtelijke procedure om.

Onze dienst: WIK-brief binnen 24 uur

Bij RM Incasso Juristen begrijpen we dat tijd van essentieel belang is bij incasso. Daarom bieden we een speciale dienst waarbij wij de WIK-brief binnen 24 uur voor u versturen naar de debiteur. Dit zorgt voor een snelle en effectieve aanpak, en het toont de debiteur dat u serieus bent over het innen van openstaande vorderingen.

Vast bedrag, geen verrassingen

Voor deze snelle WIK-brief service rekenen wij een vast bedrag, zodat u precies weet waar u aan toe bent zonder verrassingen achteraf. Ons doel is om het incassoproces zo transparant en gemakkelijk mogelijk te maken voor u, terwijl we streven naar een succesvolle inning van de openstaande bedragen.

Besluit WIK (Artikel 6:96 BW)

Het Besluit WIK is gebaseerd op Artikel 6:96 van het Burgerlijk Wetboek (BW), dat regelt dat de schuldenaar verplicht is om incassokosten te vergoeden als er een geldvordering is die niet tijdig is betaald. De hoogte van deze incassokosten is vastgelegd in het Besluit WIK en varieert afhankelijk van de hoogte van de vordering.

Kies voor RM Incasso Juristen

Wanneer u voor RM Incasso Juristen kiest, kunt u vertrouwen op onze expertise en snelheid bij het versturen van de WIK-brief. Wij zetten ons in om uw incassoproces soepel te laten verlopen, en we nemen de zorgen van incasso uit handen zodat u zich kunt concentreren op uw bedrijfs-activiteiten.

Neem vandaag nog contact met ons op om te profiteren van onze snelle WIK-brief service en om te bespreken hoe we uw bedrijf kunnen helpen bij het innen van openstaande vorderingen. Samen kunnen we werken aan een succesvol incassotraject dat uw bedrijf financieel gezond houdt.

Daadkrachtig en doelgericht

Onze doelstelling is er op gericht een zo adequate manier van incassering van achterstallige betalingen te realiseren. Met andere woorden; Wij maken gebruik van alle denkbare middelen die binnen de wet- en regelgeving, waaraan we als incassobureau gebonden, zijn toe te passen.

Gespecialiseerd in maatwerk

RM Incasso is gespecialiseerd in Maatwerk. Hoewel we nooit garanties kunnen geven kunnen we wel samen met u bekijken wat de beste strategie is om uw debiteur te laten betalen. Tenslotte kunnen we uiteraard ook maatwerk afspraken maken omtrent de fee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken! Klik hier om meer te weten te komen.

Transparant Incassobureau

Onze dienstverlening is helder en transparant zonder poespas. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen! Uw vordering snel en effectief geïncasseerd zonder ingewikkelde procedures als het niet nodig is. Nadien evalueren wij met u het dossier en bespreken we de uitkomst. We gaan altijd voor het beste resultaat

Aanpak van ons incassobureau

De aanpak van RM Incasso is gebouwd op kernwaarden: ondernemend, transparant en persoonlijk. Als incassobureau verdiepen wij  ons bij voorbeeld in uw situatie en die van uw klant zodat wij snel en vakkundig het gewenste resultaat bereiken. Steeds vaker komt het voor dat er bemiddeld moet worden in een conflict situatie tussen u en uw debiteur. Hier kunnen wij fungeren als mediatior.

Tal van tevreden klanten

In de eerste plaats is onze doelstelling er op gericht een zo adequate manier van incassering van achterstallige betalingen te realiseren. Hierbij maken wij gebruik van alle denkbare middelen die ons, binnen de wet- en regelgeving waaraan we als incassobureau gebonden zijn.

100%

Inzet van RM Incasso 100%

24/7

Inzicht in dossier 24/7

5 min

In 5 minuten uw vordering indienen

RM Incasso op Social Media

U vindt ons ook op Facebook, Twitter en Linked In.

 

Social Media

Deze opdrachtgevers gingen u al voor:

Hieronder een een greep van tevreden opdrachtgevers die u al voor gingen