Mijn Pagina Naam

Met onze persoonljke aanpak en de inzet van relevante middelen, helpen wij bedrijven bij het incasseren van onbetaalde facturen

Detachering

Voor een echte interim professional in het creditmanagement

Heeft u op korte termijn een debiteurenbeheerder, credit manager of een incasso specialist nodig voor een project of heeft u een achterstand in de verwerking dan faciliteren wij u in een specialist die u kan ondersteunen om orde op zaken te stellen. Wij beschikken over een groot netwerk met specialisten op het gebied van debiteurenbeheer en incasso.

Wij bieden hoogwaardige interimmers, ondersteund door vele jaren ervaring in debiteurenbeheer en incasso.

Onze gespecialiseerde experts zijn volledig toegewijd aan het optimaliseren van uw debiteurenprocessen en het maximaliseren van uw resultaten. Met een bewezen staat van dienst in het veld, hebben we talloze klanten geholpen hun cashflow te verbeteren en hun betalingsachterstanden te verminderen.

Waarom voor onze detachering kiezen? Wij bieden:

  1. Ruime Expertise: Ons team heeft ruim ervaring in het credit management, debiteurenbeheer en incasso, waardoor we de beste strategieën kunnen bieden die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften.
  2. Resultaatgericht: We zijn gefocust op het behalen van concrete resultaten. Onze bewezen aanpak heeft al vele bedrijven geholpen om hun openstaande vorderingen te innen en hun debiteurenproces te stroomlijnen.
  3. Maatwerkoplossingen: We begrijpen dat elk bedrijf uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die passen bij jouw specifieke bedrijfsdoelstellingen en uitdagingen.
  4. Betrouwbaarheid: Wij staan bekend om onze betrouwbaarheid en integriteit. Uw bedrijf is in veilige handen bij ons.

Samen met ons ervaren interimmers kun u uw credit management en incasso naar een hoger niveau tillen. Neem vandaag nog contact op om te bespreken hoe onze detacheringsservices uw bedrijf kunnen ondersteunen en laten groeien. Vertrouw op de experts van RM Incasso Juristen voor uw credit management en incasso succes.”


Liquiditeit verbeteren

Afname werkdruk

Hoge klanttevredenheid

DSO verminderen

Sneller uw geld

Behalen doelstellingen

Daadkrachtig en doelgericht

Onze doelstelling is er op gericht een zo adequate manier van incassering van achterstallige betalingen te realiseren. Met andere woorden; Wij maken gebruik van alle denkbare middelen die binnen de wet- en regelgeving, waaraan we als incassobureau gebonden, zijn toe te passen.

Gespecialiseerd in maatwerk

RM Incasso is gespecialiseerd in Maatwerk. Hoewel we nooit garanties kunnen geven kunnen we wel samen met u bekijken wat de beste strategie is om uw debiteur te laten betalen. Tenslotte kunnen we uiteraard ook maatwerk afspraken maken omtrent de fee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken! Klik hier om meer te weten te komen.

Transparant Incassobureau

Onze dienstverlening is helder en transparant zonder poespas. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen! Uw vordering snel en effectief geïncasseerd zonder ingewikkelde procedures als het niet nodig is. Nadien evalueren wij met u het dossier en bespreken we de uitkomst. We gaan altijd voor het beste resultaat

Aanpak van ons incassobureau

De aanpak van RM Incasso is gebouwd op kernwaarden: ondernemend, transparant en persoonlijk. Als incassobureau verdiepen wij  ons bij voorbeeld in uw situatie en die van uw klant zodat wij snel en vakkundig het gewenste resultaat bereiken. Steeds vaker komt het voor dat er bemiddeld moet worden in een conflict situatie tussen u en uw debiteur. Hier kunnen wij fungeren als mediatior.

Tal van tevreden klanten

In de eerste plaats is onze doelstelling er op gericht een zo adequate manier van incassering van achterstallige betalingen te realiseren. Hierbij maken wij gebruik van alle denkbare middelen die ons, binnen de wet- en regelgeving waaraan we als incassobureau gebonden zijn.

100%

Inzet van RM Incasso 100%

24/7

Inzicht in dossier 24/7

5 min

In 5 minuten uw vordering indienen

RM Incasso op Social Media

U vindt ons ook op Facebook, Twitter en Linked In.

 

Social Media

Deze opdrachtgevers gingen u al voor:

Hieronder een een greep van tevreden opdrachtgevers die u al voor gingen