Mijn Pagina Naam

Met onze persoonljke aanpak en de inzet van relevante middelen, helpen wij bedrijven bij het incasseren van onbetaalde facturen

Incasso voor VVE

Huurincasso

Laat de achterstand niet te ver oplopen bij de verhuur van uw verhuurde woning en onderneem tijdig actie. Houd u rekening met het Besluit van 6 juli 2020, houdende regels voor de uitvoering van de Wet gemeentelijke schuldhulpverlening (Besluit gemeentelijke schuldhulpverlening) 

Klik hier voor meer informatie.

Wij nemen graag voor u de zorg voor uw vordering uit handen en zetten alles in voor een voortvarend incassotraject, waarbij uw huurder(s) tot actie wordt bewogen.  Naast de brieven zullen wij met regelmaat telefonisch contact opnemen en zullen wij, indien we geen contact krijgen, tevens ter plaatse gaan. Vervolgens zullen we in gesprek gaan met uw huurder dan wel verder onderzoek doen naar verhaalsmogelijkheden. De voortgang in het dossier kunt u zelf volgens in onze Online Portal. Klik hier om direct naar uw eigen omgeving te gaan.

Commerciële verhuur

RM Incasso is een bekende op de Vastgoedmarkt in ’t Gooi, Flevoland, Amsterdam en Utrecht maar ons werkgebied breidt zich inmiddels verder uit en hebben wij klanten in heel Nederland waarvoor we incasseren en tevens procedures starten en Vonnissen laten executeren. Met vele jaren ervaring in de huurincasso branche weten we wat nodig is om tot een snel en effectief resultaat te komen.

Rechter

Er zullen altijd  hardnekkige wanbetalers blijven bestaan maar deze kunnen na uw opdracht een dagvaarding van onze Deurwaarder verwachten. De gehele procedure bij de kantonrechter voeren we zelf uit en wij zullen als gemachtigde een mogelijke zitting bijwonen. Hierdoor blijven de lijnen kort blijven en zullen wij het verkrijgen van het vonnis snel direct overgaan tot executie. Voor complexere zaken hebben wij contact met diverse advocaten die u kunnen bijstaan

Executie

Met het vonnis zullen wij de Deurwaarder de executie ten laste van uw huurder uitvoeren.  Afhankelijk van het type huurder (particulier dan wel bedrijf) laten we beslag op leggen op bankrekening, salaris, uitkering, aandelen, roerende en/of onroerende zaken.  Indien de huurovereenkomst is beëindigd kunnen we zorgen voor een gerechtelijke ontruiming. Wij hebben in alle regio’s partners die de woning kunnen ontruimen en schoonmaken.

Samen succes

Ons doel is ten aller tijde voorkomen dat de zaak aanhangig wordt gemaakt bij de Rechtbank maar helaas is het in sommige gevallen simpelweg niet mogelijk en moet de Rechtelijke Macht ingeschakeld worden. Voordat we dit doen zullen wij alle mogelijke inspanningen hebben geleverd en kunnen we oprecht zeggen dat we er alles aan hebben gedaan de zaak minnelijk op te lossen. Ons moto is dan ook dat de dialoog met de debiteur in de meeste gevallen leidt tot succes

Daadkrachtig en doelgericht

Onze doelstelling is er op gericht een zo adequate manier van incassering van achterstallige betalingen te realiseren. Met andere woorden; Wij maken gebruik van alle denkbare middelen die binnen de wet- en regelgeving, waaraan we als incassobureau gebonden, zijn toe te passen.

Gespecialiseerd in maatwerk

RM Incasso is gespecialiseerd in Maatwerk. Hoewel we nooit garanties kunnen geven kunnen we wel samen met u bekijken wat de beste strategie is om uw debiteur te laten betalen. Tenslotte kunnen we uiteraard ook maatwerk afspraken maken omtrent de fee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken! Klik hier om meer te weten te komen.

Transparant Incassobureau

Onze dienstverlening is helder en transparant zonder poespas. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen! Uw vordering snel en effectief geïncasseerd zonder ingewikkelde procedures als het niet nodig is. Nadien evalueren wij met u het dossier en bespreken we de uitkomst. We gaan altijd voor het beste resultaat

Aanpak van ons incassobureau

De aanpak van RM Incasso is gebouwd op kernwaarden: ondernemend, transparant en persoonlijk. Als incassobureau verdiepen wij  ons bij voorbeeld in uw situatie en die van uw klant zodat wij snel en vakkundig het gewenste resultaat bereiken. Steeds vaker komt het voor dat er bemiddeld moet worden in een conflict situatie tussen u en uw debiteur. Hier kunnen wij fungeren als mediatior.

Tal van tevreden klanten

In de eerste plaats is onze doelstelling er op gericht een zo adequate manier van incassering van achterstallige betalingen te realiseren. Hierbij maken wij gebruik van alle denkbare middelen die ons, binnen de wet- en regelgeving waaraan we als incassobureau gebonden zijn.

100%

Inzet van RM Incasso 100%

24/7

Inzicht in dossier 24/7

5 min

In 5 minuten uw vordering indienen

RM Incasso op Social Media

U vindt ons ook op Facebook, Twitter en Linked In.

 

Social Media

Deze opdrachtgevers gingen u al voor:

Hieronder een een greep van tevreden opdrachtgevers die u al voor gingen