Mijn Pagina Naam

Met onze persoonljke aanpak en de inzet van relevante middelen, helpen wij bedrijven bij het incasseren van onbetaalde facturen

Juridische Incasso

Heeft u te maken met hardnekkige debiteuren die weigeren hun openstaande facturen te betalen? Wilt u juridische stappen ondernemen om uw vorderingen te innen? RM Incasso Juristen biedt gespecialiseerde juridische incassodiensten die uw belangen beschermen en ervoor zorgen dat u krijgt waar u recht op heeft.

Wat is Juridische Incasso?

Juridische incasso is de volgende stap wanneer minnelijke incassopogingen niet tot het gewenste resultaat hebben geleid. Bij RM Incasso Juristen werken we samen met u om te beoordelen of juridische incasso de meest geschikte route is voor uw specifieke situatie. Als dit het geval is, zetten we ons in om gerechtelijke maatregelen te nemen om uw vorderingen te innen.

Onze Expertise

  1. Juridische Deskundigheid: Als incassojuristen beschikken we over uitgebreide kennis van het incassorecht en de relevante wet- en regelgeving. We begrijpen de complexiteit van juridische incassoprocedures en kunnen u adequaat adviseren over de te nemen stappen.
  2. Gerechtelijke Procedures: Ons team is ervaren in het voeren van gerechtelijke procedures, waaronder het opstellen van dagvaardingen, het indienen van vorderingen bij de rechtbank en het vertegenwoordigen van uw belangen tijdens zittingen.
  3. Beslaglegging en Executie: Indien nodig kunnen we juridische stappen ondernemen om beslag te leggen op het vermogen van de debiteur, zoals banktegoeden of eigendommen. We streven ernaar om de vordering op deze manier te innen.
  4. Beroep op Faillissement: In uitzonderlijke gevallen kan het aanvragen van het faillissement van de debiteur de meest geschikte optie zijn. We kunnen u door dit proces begeleiden en ervoor zorgen dat uw belangen worden beschermd.

Onze Aanpak

  1. Grondige Evaluatie: Voordat we overgaan tot juridische incasso, zullen we uw zaak grondig beoordelen. We analyseren alle relevante documentatie en informatie om een duidelijk beeld te krijgen van de situatie en de haalbaarheid van een gerechtelijke procedure.
  2. Duidelijke Communicatie: Tijdens het hele proces houden we u op de hoogte van de voortgang van uw zaak. We leggen complexe juridische termen in begrijpelijke taal uit en zorgen ervoor dat u volledig op de hoogte bent van uw opties.
  3. Efficiënte Procedures: Ons doel is om juridische incassoprocedures zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. We streven naar een snelle oplossing om uw openstaande vorderingen te innen en verdere vertraging te minimaliseren.

Waarom Kiezen voor RM Incasso Juristen?

  1. Specialisatie in Incassorecht: Onze focus ligt op incassozaken, waardoor we een diepgaand inzicht hebben in de juridische aspecten van het incassoproces.
  2. Resultaatgericht: We zijn vastbesloten om resultaten te behalen voor onze klanten. Onze juridische incassodiensten zijn erop gericht om uw vorderingen effectief te innen.
  3. Transparantie en Integriteit: We handelen altijd met integriteit en transparantie. Bij RM Incasso Juristen kunt u rekenen op eerlijk advies en een heldere aanpak.

Neem vandaag nog contact op met RM Incasso Juristen om uw zaak te bespreken en te ontdekken hoe onze juridische incassodiensten u kunnen helpen bij het innen van uw openstaande vorderingen. Ons team staat klaar om u bij te staan en uw belangen te behartigen in het gehele incassoproces.

Daadkrachtig en doelgericht

Onze doelstelling is er op gericht een zo adequate manier van incassering van achterstallige betalingen te realiseren. Met andere woorden; Wij maken gebruik van alle denkbare middelen die binnen de wet- en regelgeving, waaraan we als incassobureau gebonden, zijn toe te passen.

Gespecialiseerd in maatwerk

RM Incasso is gespecialiseerd in Maatwerk. Hoewel we nooit garanties kunnen geven kunnen we wel samen met u bekijken wat de beste strategie is om uw debiteur te laten betalen. Tenslotte kunnen we uiteraard ook maatwerk afspraken maken omtrent de fee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken! Klik hier om meer te weten te komen.

Transparant Incassobureau

Onze dienstverlening is helder en transparant zonder poespas. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen! Uw vordering snel en effectief geïncasseerd zonder ingewikkelde procedures als het niet nodig is. Nadien evalueren wij met u het dossier en bespreken we de uitkomst. We gaan altijd voor het beste resultaat

Aanpak van ons incassobureau

De aanpak van RM Incasso is gebouwd op kernwaarden: ondernemend, transparant en persoonlijk. Als incassobureau verdiepen wij  ons bij voorbeeld in uw situatie en die van uw klant zodat wij snel en vakkundig het gewenste resultaat bereiken. Steeds vaker komt het voor dat er bemiddeld moet worden in een conflict situatie tussen u en uw debiteur. Hier kunnen wij fungeren als mediatior.

Incasso VVE

Huurincasso

Wij kunnen de achterstallige huur van uw huurders middels regelingen op maat incasseren. Wij voorkomen ontruimingen en zoeken naar de beste oplossing. Het is belangrijk tijdig actie te ondernemen teneinde de achterstand te ver op te laten lopen

Incasso MKB

MKB en ZZP-ers

Wij richten ons vooral op ZZP-ers en MBK-ers. Wij gaan verder waar anderen stoppen. Al vele kleine en middelgrote ondernemers  uit diverse branches wisten ons al te vinden. Het allerbelangrijkste is dat u niet te lang wacht met hulp inschakelen

Incasso VVE

Incassobureau voor VVE’s

Met jaren ervaring van het incasseren van servicekosten en afrekeningen voor diverse VVE’s weten wij wat te doen staat om de factuur te innen. Ten eerste mag de VVE niet de dupe worden en ten tweede wilt de beheerder adequaat overkomen bij de VVE

Incasso VVE

Sportverenigingen

Wij incasseren uw niet betaalde contributies snel en efficiënt. Met onze Online koppeling met uw systeem dient u uw vordering met 1 druk op de knop in. Daarna pakken wij het automatisch voor u op

Vordering verkopen

Vordering verkopen

Wij incasseren uw niet betaalde contributies snel en efficiënt. Met onze Online koppeling met uw systeem dient u uw vordering met 1 druk op de knop in. Daarna pakken wij het automatisch voor u op

14 dagenBrief

WIK Brief

Voordat u het dossier aan ons overdraagt kunnen wij uit naam van RM Incasso een laatste aanmaning versturen aan uw klant. Hiervoor betaalt u een vast bedrag zodat u weet waar u aan toe bent

Tal van tevreden klanten

In de eerste plaats is onze doelstelling er op gericht een zo adequate manier van incassering van achterstallige betalingen te realiseren. Hierbij maken wij gebruik van alle denkbare middelen die ons, binnen de wet- en regelgeving waaraan we als incassobureau gebonden zijn.

100%

Inzet van RM Incasso 100%

24/7

Inzicht in dossier 24/7

5 min

In 5 minuten uw vordering indienen

RM Incasso op Social Media

U vindt ons ook op Facebook, Twitter en Linked In.

 

Social Media

Deze opdrachtgevers gingen u al voor:

Hieronder een een greep van tevreden opdrachtgevers die u al voor gingen