Mijn Pagina Naam

Met onze persoonljke aanpak en de inzet van relevante middelen, helpen wij bedrijven bij het incasseren van onbetaalde facturen

MKB en ZZP’ers

Welkom bij RM Incasso Juristen, dé specialist in incassodiensten voor MKB en ZZP’ers. Wij begrijpen dat het innen van openstaande vorderingen een tijdrovende en soms frustrerende taak kan zijn. Daarom staan wij voor u klaar om deze last van uw schouders te nemen en u te ondersteunen bij het incassoproces.

Met jarenlange ervaring in credit management en incasso, weten we precies hoe we moeten omgaan met debiteuren en hoe we op een effectieve, maar professionele manier openstaande betalingen kunnen innen. Ons doel is om ervoor te zorgen dat u krijgt waar u recht op heeft, zonder dat het uw klantrelaties schaadt.

Wat kunnen we voor u betekenen?

  1. Snel en Doelgericht Incassotraject: We begrijpen dat tijd cruciaal is bij het innen van onbetaalde facturen. Ons team zal onmiddellijk actie ondernemen en een doelgericht incassotraject opstellen om zo snel mogelijk resultaten te behalen.
  2. Klantvriendelijke Benadering: Bij RM Incasso Juristen geloven we in een klantvriendelijke benadering. We begrijpen dat een goede klantrelatie belangrijk is voor uw bedrijf. Daarom zullen we altijd professioneel en respectvol communiceren met uw klanten, om onnodige spanningen te voorkomen.
  3. Juridische Expertise: Als incassojuristen beschikken we over uitgebreide juridische kennis en ervaring. Mocht het incassotraject onverhoopt niet succesvol verlopen, dan kunnen we indien nodig de gerechtelijke stappen ondernemen om uw belangen te beschermen.
  4. Transparante Communicatie: Wij geloven in open en transparante communicatie. Gedurende het gehele incassoproces houden we u op de hoogte van de voortgang en geven we duidelijk inzicht in de stappen die we ondernemen.
  5. No Cure, No Pay: Bij RM Incasso Juristen werken we in sommige gevallen op basis van “No Cure, No Pay”. Dit betekent dat u alleen kosten verschuldigd bent bij een succesvolle incasso. Zo loopt u geen financieel risico.

Kortom, RM Incasso Juristen is uw betrouwbare partner voor het incasseren van openstaande vorderingen voor het MKB en ZZP’ers. Met onze expertise en toewijding kunt u zich concentreren op uw kernactiviteiten, terwijl wij voor uw financiële belangen zorgen.

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij u kunnen helpen met uw incassovraagstukken. We staan klaar om u van dienst te zijn en samen te werken aan een succesvol incassotraject voor uw bedrijf.

Daadkrachtig en doelgericht

Onze doelstelling is er op gericht een zo adequate manier van incassering van achterstallige betalingen te realiseren. Met andere woorden; Wij maken gebruik van alle denkbare middelen die binnen de wet- en regelgeving, waaraan we als incassobureau gebonden, zijn toe te passen.

Gespecialiseerd in maatwerk

RM Incasso is gespecialiseerd in Maatwerk. Hoewel we nooit garanties kunnen geven kunnen we wel samen met u bekijken wat de beste strategie is om uw debiteur te laten betalen. Tenslotte kunnen we uiteraard ook maatwerk afspraken maken omtrent de fee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken! Klik hier om meer te weten te komen.

Transparant Incassobureau

Onze dienstverlening is helder en transparant zonder poespas. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen! Uw vordering snel en effectief geïncasseerd zonder ingewikkelde procedures als het niet nodig is. Nadien evalueren wij met u het dossier en bespreken we de uitkomst. We gaan altijd voor het beste resultaat

Aanpak van ons incassobureau

De aanpak van RM Incasso is gebouwd op kernwaarden: ondernemend, transparant en persoonlijk. Als incassobureau verdiepen wij  ons bij voorbeeld in uw situatie en die van uw klant zodat wij snel en vakkundig het gewenste resultaat bereiken. Steeds vaker komt het voor dat er bemiddeld moet worden in een conflict situatie tussen u en uw debiteur. Hier kunnen wij fungeren als mediatior.

Tal van tevreden klanten

In de eerste plaats is onze doelstelling er op gericht een zo adequate manier van incassering van achterstallige betalingen te realiseren. Hierbij maken wij gebruik van alle denkbare middelen die ons, binnen de wet- en regelgeving waaraan we als incassobureau gebonden zijn.

100%

Inzet van RM Incasso 100%

24/7

Inzicht in dossier 24/7

5 min

In 5 minuten uw vordering indienen

RM Incasso op Social Media

U vindt ons ook op Facebook, Twitter en Linked In.

 

Social Media

Deze opdrachtgevers gingen u al voor:

Hieronder een een greep van tevreden opdrachtgevers die u al voor gingen