Mijn Pagina Naam

Met onze persoonljke aanpak en de inzet van relevante middelen, helpen wij bedrijven bij het incasseren van onbetaalde facturen

Over RM Incasso Juristen

RM Incasso Juristen is een toonaangevend incassobureau, opgericht in 2013 door Remco van der Moren, een ervaren professional met meer dan 25 jaar ervaring in de incasso branche. Remco heeft tijdens zijn carrière verschillende nationale en internationale functies bekleed, waaronder die van Group Credit Manager bij verschillende grote internationale bedrijven.

Onze Missie

Bij RM Incasso Juristen is onze missie duidelijk: we streven ernaar om de meest effectieve en klantgerichte incassodiensten te leveren. We begrijpen dat openstaande vorderingen een uitdaging kunnen vormen voor bedrijven, ongeacht hun grootte of industrie. Onze toegewijde juridische professionals zijn erop gericht om uw onbetaalde facturen op een ethische en efficiënte manier te innen, terwijl we tegelijkertijd de relaties met uw klanten behouden.

Waarom kiezen voor RM Incasso Juristen?

  1. Ervaring en Expertise: Met meer dan een kwart eeuw ervaring in de incasso branche, beschikt ons team over de expertise om de meest complexe incassozaken aan te pakken.
  2. Professionele Juristen: Onze incassoprocedures worden uitgevoerd door ervaren en gekwalificeerde juristen, die op de hoogte zijn van alle relevante wetten en voorschriften.
  3. Klantgerichte aanpak: We begrijpen dat elke klant unieke behoeften heeft. Onze aanpak is altijd afgestemd op uw specifieke situatie en vereisten.
  4. Internationale ervaring: Dankzij onze ervaring met internationale incasso, kunnen we ook vorderingen buiten Nederland en over de grens aanpakken.
  5. Respect voor relaties: We begrijpen het belang van klantrelaties en werken proactief om een positieve klantbeleving te behouden, zelfs tijdens het incassoproces.

Onze Diensten

  1. Minnelijke Incasso: We starten altijd met een minnelijke benadering om de openstaande vordering te innen. Hierbij wordt getracht om zonder gerechtelijke procedures tot een oplossing te komen.
  2. Juridische Procedures: Indien nodig en na overleg met u, kunnen we juridische stappen ondernemen om de vordering te innen. Onze juridische professionals zijn bedreven in het behandelen van incassoprocedures.
  3. Internationale Incasso: Voor bedrijven met internationale klanten bieden we ook incassodiensten over de grens.
  4. Advies en Consultancy: We bieden advies en consultancy om uw interne processen te optimaliseren en toekomstige incassoproblemen te voorkomen.

Neem vandaag nog contact op

Als uw bedrijf te maken heeft met onbetaalde facturen en incassozaken, staan wij klaar om te helpen. RM Incasso Juristen biedt een betrouwbare, professionele en klantgerichte aanpak om uw vorderingen te innen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

Contact

Postadres:

RM Incasso Juristen:
Novemberstraat 29
1335 EW Almere

 +31 (0)36 – 203 62 52
 info@rmincasso.nl

KvK: 81641079

Bankrekening:
NL76 INGB 0006 0616 37
t.g.v. RM Incasso Juristen

Tal van tevreden klanten bij incassobureau Almere

In de eerste plaats is onze doelstelling er op gericht een zo adequate manier van incassering van achterstallige betalingen te realiseren. Hierbij maken wij gebruik van alle denkbare middelen die ons, binnen de wet- en regelgeving waaraan we als incassobureau gebonden zijn.

100%

Inzet van RM Incasso 100%

24/7

Inzicht in dossier 24/7

5 min

In 5 minuten uw vordering indienen

RM Incasso op Social Media

U vindt ons ook op Facebook, Twitter en Linked In.

Social Media

Deze opdrachtgevers gingen u al voor:

Hieronder een een greep van tevreden opdrachtgevers die u al voor gingen