Mijn Pagina Naam

Met onze persoonljke aanpak en de inzet van relevante middelen, helpen wij bedrijven bij het incasseren van onbetaalde facturen

Sportverenigingen

Welkom bij RM Incasso Juristen, uw betrouwbare partner voor incassodiensten met veel ervaring bij het incasseren voor sportverenigingen en sportclubs. We begrijpen dat het beheer van openstaande vorderingen een uitdaging kan zijn voor sportclubs en verenigingen. Daarom zijn we hier om u te ondersteunen en ervoor te zorgen dat uw financiële belangen worden beschermd.

Als incassospecialisten met jarenlange ervaring begrijpen we dat sportverenigingen unieke behoeften hebben als het gaat om het innen van onbetaalde contributies en andere openstaande betalingen. Onze aanpak is afgestemd op de specifieke eisen van sportclubs en we streven ernaar om de beste resultaten te behalen zonder afbreuk te doen aan de goede relaties tussen uw vereniging en leden.

Wat kunnen we voor uw sportvereniging betekenen?

  1. Op Maat Gemaakte Oplossingen: We geloven in maatwerk. Ons team zal nauw samenwerken met uw sportvereniging om een incassostrategie te ontwikkelen die past bij uw specifieke situatie en doelstellingen.
  2. Professioneel en Respectvol: We begrijpen dat sportverenigingen waarde hechten aan hun reputatie en relaties met leden. Daarom zullen we altijd op een professionele en respectvolle manier communiceren met uw debiteuren om het imago van uw vereniging te behouden.
  3. Snelle Actie: Tijd is van essentieel belang bij het innen van openstaande betalingen. Zodra u ons inschakelt, nemen we onmiddellijk actie om het incassoproces in gang te zetten.
  4. Transparantie: Gedurende het hele proces houden we u op de hoogte van de voortgang. We zullen altijd open en transparant communiceren, zodat u precies weet waar u aan toe bent.
  5. No Cure, No Pay: Bij RM Incasso Juristen werken we in sommige gevallen op basis van “No Cure, No Pay”. U betaalt alleen kosten wanneer we succesvol een incasso voor uw vereniging realiseren.

Ons toegewijde team van incassospecialisten staat klaar om uw sportvereniging te ondersteunen en te helpen bij het innen van openstaande vorderingen. Wij begrijpen de uitdagingen waar sportclubs voor staan en zorgen voor een professionele aanpak om uw financiële positie te versterken.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen om te bespreken hoe we uw sportvereniging kunnen helpen met onze incassodiensten. Samen kunnen we werken aan een succesvol incassotraject dat uw sportvereniging in staat stelt zich te concentreren op wat het belangrijkst is – het bevorderen van sport en het bieden van waarde aan uw leden.

Daadkrachtig en doelgericht

Onze doelstelling is er op gericht een zo adequate manier van incassering van achterstallige betalingen te realiseren. Met andere woorden; Wij maken gebruik van alle denkbare middelen die binnen de wet- en regelgeving, waaraan we als incassobureau gebonden, zijn toe te passen.

Gespecialiseerd in maatwerk

RM Incasso is gespecialiseerd in Maatwerk. Hoewel we nooit garanties kunnen geven kunnen we wel samen met u bekijken wat de beste strategie is om uw debiteur te laten betalen. Tenslotte kunnen we uiteraard ook maatwerk afspraken maken omtrent de fee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken! Klik hier om meer te weten te komen.

Transparant Incassobureau

Onze dienstverlening is helder en transparant zonder poespas. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen! Uw vordering snel en effectief geïncasseerd zonder ingewikkelde procedures als het niet nodig is. Nadien evalueren wij met u het dossier en bespreken we de uitkomst. We gaan altijd voor het beste resultaat

Aanpak van ons incassobureau

De aanpak van RM Incasso is gebouwd op kernwaarden: ondernemend, transparant en persoonlijk. Als incassobureau verdiepen wij  ons bij voorbeeld in uw situatie en die van uw klant zodat wij snel en vakkundig het gewenste resultaat bereiken. Steeds vaker komt het voor dat er bemiddeld moet worden in een conflict situatie tussen u en uw debiteur. Hier kunnen wij fungeren als mediatior.

Tal van tevreden klanten

In de eerste plaats is onze doelstelling er op gericht een zo adequate manier van incassering van achterstallige betalingen te realiseren. Hierbij maken wij gebruik van alle denkbare middelen die ons, binnen de wet- en regelgeving waaraan we als incassobureau gebonden zijn.

100%

Inzet van RM Incasso 100%

24/7

Inzicht in dossier 24/7

5 min

In 5 minuten uw vordering indienen

RM Incasso op Social Media

U vindt ons ook op Facebook, Twitter en Linked In.

 

Social Media

Deze opdrachtgevers gingen u al voor:

Hieronder een een greep van tevreden opdrachtgevers die u al voor gingen