Mijn Pagina Naam

Met onze persoonljke aanpak en de inzet van relevante middelen, helpen wij bedrijven bij het incasseren van onbetaalde facturen

Bent u reeds al opdrachtgever bij RM Incasso Juristen dan kunt u hier inloggen in onze portal. Om uw vordering te incasseren hebben wij wat gegevens nodig van u en uw debiteur. Hieronder kunt u de gegevens invullen en zodra u dat heeft gedaan zullen wij direct aan de slag gaan met het incasseren van uw facturen. Vervolgens ontvangt u, nadat wij uw dossiers hebben ingevoerd, automatisch inloggegevens voor de online portal waarbij u 24/7 de voorgang van uw dossier(s) kunt monitoren.

In tegenstelling tot de werkwijze van de meeste incassobureaus in Nederland zijn wij heel helder over de kosten. Voor het indienen van een dossier rekenen wij dossierkosten die u vindt op onze tarievenpagina. Voor dat bedrag doen wij alles wat binnen de wetgeving mogelijk is om uw vordering te incasseren en soms lukt dat ook niet. In dat geval betaald u alleen de dossierkosten en geen verborgen kosten zoals velen dat helaas wel hebben verwerkt in de kleine lettertjes.

Opdrachtgever

Vul hieronder uw bedrijfsgegevens in:

Gegevens debiteur

Gegevens vordering

Geef gedetailleerd aan wat het bezwaar van uw debiteur is geweest en of er nog steeds sprake is van een dispuut. Zolang er nog sprake is van een dispuut (d.w.z. dat uw debiteur nog geen onderbouwd antwoord van u heeft ontvangen op haar of zijn bezwaar) wij uw dossier mogelijk niet in behandeling kunnen nemen alvorens dit is opgelost.

Voor het verwerken van uw vordering zijn ten minste de volgende gegevens documenten nodig.
* facturen
* 14 dagen brief conform wet op incassokosten (in het geval als de debiteur een particulier is en u zelf geen WIK brief hebt verzonden)
* Bijbehorende herinneringsbrieven en correspondentie

Upload uw bestanden. (Max 5)

Upload uw bestanden. (Max 5)

Klik hier om onze Algemene Voorwaarden te downloaden
Tijd voor actie
Tijd voor actie
Wet Incassokosten
Wet Incassokosten
Wikbrief
Wikbrief

Postadres:
RM Incasso Juristen
Novemberstraat 29
1335 EW Almere

 +31 (0)36 – 203 62 52
 info@rmincasso.nl

KvK: 89214285
IBAN: NL76 INGB 0006 0616 37