Mijn Pagina Naam

Met onze persoonljke aanpak en de inzet van relevante middelen, helpen wij bedrijven bij het incasseren van onbetaalde facturen

Vordering verkopen

Verkoop of Cedeer Uw Geldvordering aan RM Incasso Juristen en Ontvang Binnen 24 Uur Betaling op Uw Rekening

Bij RM Incasso Juristen begrijpen we dat wachten op betalingen uw cashflow kan belemmeren. Daarom bieden we een snelle en efficiënte oplossing om uw openstaande vorderingen te verzilveren. Verkoop of cedeer uw geldvordering aan ons en ontvang binnen 24 uur betaling op uw rekening.

Ons proces is eenvoudig: u draagt het risico over aan ons en wij betalen u direct het afgesproken bedrag uit. Dit biedt u de broodnodige liquiditeit om uw bedrijfsvoering soepel voort te zetten en uw financiële positie te versterken.

Of het nu gaat om één vordering of een portefeuille, wij staan voor u klaar. Ons ervaren team zorgt voor een professionele afhandeling en neemt het incassotraject van u over. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over langdurige procedures of onzekerheid.

Ontdek de voordelen van het verkopen of cederen van uw geldvordering aan RM Incasso Juristen en zorg ervoor dat uw bedrijf blijft groeien. Neem vandaag nog contact met ons op om uw mogelijkheden te bespreken en binnen 24 uur uw geld op uw rekening te ontvangen.

Daadkrachtig en doelgericht

Onze doelstelling is er op gericht een zo adequate manier van incassering van achterstallige betalingen te realiseren. Met andere woorden; Wij maken gebruik van alle denkbare middelen die binnen de wet- en regelgeving, waaraan we als incassobureau gebonden, zijn toe te passen.

Gespecialiseerd in maatwerk

RM Incasso is gespecialiseerd in Maatwerk. Hoewel we nooit garanties kunnen geven kunnen we wel samen met u bekijken wat de beste strategie is om uw debiteur te laten betalen. Tenslotte kunnen we uiteraard ook maatwerk afspraken maken omtrent de fee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken! Klik hier om meer te weten te komen.

Transparant Incassobureau

Onze dienstverlening is helder en transparant zonder poespas. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen! Uw vordering snel en effectief geïncasseerd zonder ingewikkelde procedures als het niet nodig is. Nadien evalueren wij met u het dossier en bespreken we de uitkomst. We gaan altijd voor het beste resultaat

Aanpak van ons incassobureau

De aanpak van RM Incasso is gebouwd op kernwaarden: ondernemend, transparant en persoonlijk. Als incassobureau verdiepen wij  ons bij voorbeeld in uw situatie en die van uw klant zodat wij snel en vakkundig het gewenste resultaat bereiken. Steeds vaker komt het voor dat er bemiddeld moet worden in een conflict situatie tussen u en uw debiteur. Hier kunnen wij fungeren als mediatior.

Tal van tevreden klanten

In de eerste plaats is onze doelstelling er op gericht een zo adequate manier van incassering van achterstallige betalingen te realiseren. Hierbij maken wij gebruik van alle denkbare middelen die ons, binnen de wet- en regelgeving waaraan we als incassobureau gebonden zijn.

100%

Inzet van RM Incasso 100%

24/7

Inzicht in dossier 24/7

5 min

In 5 minuten uw vordering indienen

RM Incasso op Social Media

U vindt ons ook op Facebook, Twitter en Linked In.

 

Social Media

Deze opdrachtgevers gingen u al voor:

Hieronder een een greep van tevreden opdrachtgevers die u al voor gingen