Mijn Pagina Naam

Met onze persoonljke aanpak en de inzet van relevante middelen, helpen wij bedrijven bij het incasseren van onbetaalde facturen

VVE

Welkom bij RM Incasso Juristen, uw vertrouwde partner voor incassodiensten op maat voor VVE’s. We begrijpen dat het innen van openstaande vorderingen binnen een Vereniging van Eigenaren een delicate taak kan zijn. Als gespecialiseerde incassospecialisten zijn we hier om u te ondersteunen en ervoor te zorgen dat uw VVE financieel gezond blijft.

Met jarenlange ervaring in incasso voor VVE’s begrijpen we de specifieke uitdagingen waarmee u te maken krijgt bij het innen van bijdragen van eigenaren en het oplossen van financiële geschillen. Onze aanpak is gericht op het behoud van een goede relatie tussen de VVE en haar leden, terwijl we toch doeltreffend optreden om achterstallige betalingen te innen.

Wat kunnen we voor uw VVE betekenen?

  1. Maatwerk Oplossingen: We begrijpen dat elke VVE uniek is. Ons team zal nauw samenwerken met uw VVE om een incassostrategie te ontwikkelen die is afgestemd op uw specifieke behoeften en situatie.
  2. Professionele Benadering: We handelen altijd op een professionele en respectvolle manier bij het communiceren met de eigenaren. Ons doel is om een positieve relatie te behouden, terwijl we toch duidelijk en vastberaden zijn in het innen van openstaande betalingen.
  3. Tijdige Actie: We begrijpen dat een snelle actie cruciaal is bij incasso. Zodra u ons inschakelt, gaan we direct aan de slag om het incassoproces in gang te zetten.
  4. Transparantie: We geloven in open communicatie. Gedurende het gehele proces houden we u op de hoogte van de voortgang en geven we inzicht in de stappen die we ondernemen.
  5. No Cure, No Pay: Bij RM Incasso Juristen werken we op basis van “No Cure, No Pay”. U betaalt alleen kosten wanneer we daadwerkelijk een succesvolle incasso voor uw VVE realiseren.

Ons toegewijde team van incassospecialisten staat klaar om uw VVE te ondersteunen en te helpen bij het innen van openstaande vorderingen. We begrijpen de complexiteit van VVE-financiën en streven ernaar om uw VVE financieel gezond te houden.

Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we uw VVE kunnen helpen met onze incassodiensten. Samen kunnen we werken aan een succesvol incassotraject dat uw VVE in staat stelt om te blijven functioneren en te floreren.

Daadkrachtig en doelgericht

Onze doelstelling is er op gericht een zo adequate manier van incassering van achterstallige betalingen te realiseren. Met andere woorden; Wij maken gebruik van alle denkbare middelen die binnen de wet- en regelgeving, waaraan we als incassobureau gebonden, zijn toe te passen.

Gespecialiseerd in maatwerk

RM Incasso is gespecialiseerd in Maatwerk. Hoewel we nooit garanties kunnen geven kunnen we wel samen met u bekijken wat de beste strategie is om uw debiteur te laten betalen. Tenslotte kunnen we uiteraard ook maatwerk afspraken maken omtrent de fee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken! Klik hier om meer te weten te komen.

Transparant Incassobureau

Onze dienstverlening is helder en transparant zonder poespas. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen! Uw vordering snel en effectief geïncasseerd zonder ingewikkelde procedures als het niet nodig is. Nadien evalueren wij met u het dossier en bespreken we de uitkomst. We gaan altijd voor het beste resultaat

Aanpak van ons incassobureau

De aanpak van RM Incasso is gebouwd op kernwaarden: ondernemend, transparant en persoonlijk. Als incassobureau verdiepen wij  ons bij voorbeeld in uw situatie en die van uw klant zodat wij snel en vakkundig het gewenste resultaat bereiken. Steeds vaker komt het voor dat er bemiddeld moet worden in een conflict situatie tussen u en uw debiteur. Hier kunnen wij fungeren als mediatior.

Tal van tevreden klanten

In de eerste plaats is onze doelstelling er op gericht een zo adequate manier van incassering van achterstallige betalingen te realiseren. Hierbij maken wij gebruik van alle denkbare middelen die ons, binnen de wet- en regelgeving waaraan we als incassobureau gebonden zijn.

100%

Inzet van RM Incasso 100%

24/7

Inzicht in dossier 24/7

5 min

In 5 minuten uw vordering indienen

RM Incasso op Social Media

U vindt ons ook op Facebook, Twitter en Linked In.

 

Social Media

Deze opdrachtgevers gingen u al voor:

Hieronder een een greep van tevreden opdrachtgevers die u al voor gingen